Tjenester

Hovedstoppekran

Sørg for at hovedkranen er godt merket og at alle familiemedlemmer vet hvor den er plassert og kan å bruke den om det skulle oppstå en vannlekkasje.

Vinter

Det er viktig å stenge lufteluker, kjellervinduer/dører osv. Vannet fryser ved kuldegrader og skulle det oppstå frost i rørene så må tiltak iverksettes.

Avløpsrør

Avløpsrør er som regel laget av plast, så man skal være forsiktig med å helle ned glovarmt vann direkte i avløpet. Tørk gjerne av fettete matrester osv før du vasker oppvasken, slik at man får minst mulig fett ned i rørene. Tette avløp skal helst renses med flytende avløpsrens.

Varmeanlegg

Sørg for at du har nok trykk i anlegget. Kjør helst sirkulasjonspumpe minst en gang i året. Varmepumper bør ha regelmessig service for sjekk av bla. kjølemedier og kompressor. Rom-termostater er som regel utstyrt med batteri som må byttes regelmessig.

Har du spørsmål om dine behov så ta kontakt!

Vannbåren varme fungerer ved at varmt vann fra en varmekilde, som en varmepumpe eller en gasskomfyr, transporteres gjennom rørsystemer til radiatorer eller gulvvarme for å varme opp et rom. Dette gir en jevn og behagelig varme og kan være en energieffektiv måte å varme et hus på.

I et system med vannbåren varme kan det også være en termostat som automatisk justerer temperaturen i rommet og styrer varmekilden, slik at du kan holde en behagelig temperatur uten å måtte tenke på det.

Vannbåren varme kan være en god løsning for deg som ønsker en behagelig varme i hele huset, men det kan være en litt dyrere løsning å installere og vedlikeholde enn andre varmesystemer. Det kan derfor være lurt å vurdere om dette er den beste løsningen for deg og ditt hus.

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close